Preview Mode Links will not work in preview mode
En podcast om den ädla konsten att springa en liten stund varje dag. Vi pratar om varför runstreak är ett så bra sätt att få in en ny hälsosam vana och varför det passar så suveränt bra för dig som egentligen inte orkar, helst vill sitta kvar i soffan och helt enkelt är väldigt mänsklig. Vi intervjuar också kända runstreak-profiler. Programledare Ellen Westfelt (innehavare av Sveriges längsta runstreak) och Martin Lundström (på väg upp ur soffan). Du hittar oss på instagram @runstreaksverige och på runstreaksverige.se.

Dec 27, 2020

I januari 2021 kör vi en runstreak-utmaning! Här berättar vi om hur utmaningen går till och varför det är bästa tiden att prova på att springa varje dag just nu. Vi pratar med Martins mamma som sprang 35 dagars runstreak i våras och vi frågar också människor på stan vad de tänker om konceptet. Häng med...


Dec 20, 2020

Martin är fakir, fotograf och har två avslutade runstreaks bakom sig. Här berättar han om sitt förhållande till löpningen, livet och kärleken och vad som krävs för att han ska ta sig upp ur soffan, snöra på sig löparskorna och börja igen.

Följ Martin på instagram som @orthae eller @depressionboys_swe


Dec 13, 2020

Vem är egentligen Ellen Westfelt? Varför började hon med runstreak och vad tycker hon är fördelarna resp. nackdelarna med att springa varje dag? Ellen berättar sin historia om varför hon började, vad som får henne att fortsätta och vad som skulle kunna få henne att bryta sin runstreak.

Följ Ellen på...


Dec 9, 2020

Välkommen till det allra första avsnittet av Runstreak Sverige-podden! Vi berättar om varför vi gör podden, vilka vi är och varför vi brinner så för runstreak. Och vad gäller egentligen för att en löptur ska få räknas som en runstreak? Häng med oss på en liten joggingtur — varje dag!

 

Du hittar oss...