Preview Mode Links will not work in preview mode
En podcast om den ädla konsten att springa en liten stund varje dag. Vi pratar om varför runstreak är ett så bra sätt att få in en ny hälsosam vana och varför det passar så suveränt bra för dig som egentligen inte orkar, helst vill sitta kvar i soffan och helt enkelt är väldigt mänsklig. Vi intervjuar också kända runstreak-profiler. Programledare Ellen Westfelt (innehavare av Sveriges längsta runstreak) och Martin Lundström (på väg upp ur soffan). Du hittar oss på instagram @runstreaksverige och på runstreaksverige.se.

Jan 31, 2021

Hur gör man för att komma utanför dörren när det känns sådär motigt? Får man verkligen bryta sin #runstreak bara för att man är lat? Vi har samlat våra (och era!) bästa tips för att ta steget över tröskeln.

Dela gärna med dig av dina egna tips på vår instagram @runstreaksverige eller i gruppen...


Jan 24, 2021

En av våra mest folkkära ansikten i rutan, Johanna Ojala från SVTs Vinterstudio, har fastnat för konceptet runstreak. Det senaste halvåret då Johanna gjort “en tjuga” om dagen har inneburit en ögonöppnare för den tidigare elitsatsande skidåkaren.

Du följer Johanna Ojala på instagram som @ojalacoaching


Jan 17, 2021

Emmy Karnerud och Martin Kimler var med i vår allra första runstreak-utmaning 2018. Och de springer fortfarande! Här berättar de om vad runstreaken har betytt för dem, både som par och som individer.

Tack vare runstreaken fick vi 20 minuters ledningsgruppsmöte för familjen tillsammans varje dag!

Du följer...


Jan 10, 2021

Hur håller man reda på antal dagar när man springer? Och hur gör man för att inte få huset fullt av illaluktande löparkläder? Vi har samlat på oss massor av smarta små tips för att göra livet lättare för den som ger sig på att springa varje dag.

Dela gärna med dig av dina egna tips på vår instagram


Jan 3, 2021

På instagram inspirerar @fysfarsan med sina actionbilder på löpning och handstående. Jörgen har också en lång runstreak och här berättar han om hur löpningen varje dag håller honom över ytan.

@fysfarsan på Instagram.