Preview Mode Links will not work in preview mode
En podcast om den ädla konsten att springa en liten stund varje dag. Vi pratar om varför runstreak är ett så bra sätt att få in en ny hälsosam vana och varför det passar så suveränt bra för dig som egentligen inte orkar, helst vill sitta kvar i soffan och helt enkelt är väldigt mänsklig. Vi intervjuar också kända runstreak-profiler. Programledare Ellen Westfelt (innehavare av Sveriges längsta runstreak) och Martin Lundström (på väg upp ur soffan). Du hittar oss på instagram @runstreaksverige och på runstreaksverige.se.

Apr 25, 2021

Vi träffar Viktoria Bergsman på La Sportiva Sverige för att prata runstreak, traillöpning och löparskor. Viktoria har själv provat runstreak ett par gånger och vi får hennes bästa nybörjartips.

Länkar

Gå med i gruppen för runstreak-utmaningen i maj på facebook


Apr 18, 2021

Vi diskuterar vad vi stör oss på allra mest här i världen. Finns det något positivt med att irritera sig på andra människor, företeelser och sånt som händer utanför en själv? Och borde Martin kanske gå en kurs i “anger-management”?

Länkar

Coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil som startar 1 juni


Apr 11, 2021

Thomas “Totto” Heiderup har 24 raka SM-guld i kickboxing. Vi träffade honom i Pace on Earth podden för 2 år sedan, och då hatade han egentligen att springa. Detta ändrades dock dramatiskt då han testade att springa kort, lugnt och ofta!

Länkar

Lyssna gärna på avsnittet i Pace on Earth podcast med Totto


Apr 4, 2021

Hur firar man sin runstreak på bästa sätt? Och när ska man fira? Bara vid jämna 100-tal eller lite närsomhelst? Vi diskuterar detta viktiga ämne och frågar dessutom folk på stan hur dom gör för att fira!

https://runstreaksverige.se/