Preview Mode Links will not work in preview mode
En podcast om den ädla konsten att springa en liten stund varje dag. Vi pratar om varför runstreak är ett så bra sätt att få in en ny hälsosam vana och varför det passar så suveränt bra för dig som egentligen inte orkar, helst vill sitta kvar i soffan och helt enkelt är väldigt mänsklig. Vi intervjuar också kända runstreak-profiler. Programledare Ellen Westfelt (innehavare av Sveriges längsta runstreak) och Martin Lundström (på väg upp ur soffan). Du hittar oss på instagram @runstreaksverige och på runstreaksverige.se.

Mar 28, 2021

Vår ständige expertkommentator Daniel Karlsson är med på telefon och berättar om varför det inte finns något dåligt väder. Men vad bör man tänka på om det är riktigt varmt eller extra kallt?

LÄNKAR

Avsnitt i Pace on Earth podcast om att träna i olika väder

  • Kyla


Mar 21, 2021

Sedan 20-årsåldern har Agneta kämpat med FAP, en kronisk cancersjukdom som innebär att hon måste opereras med jämna mellanrum. Här berättar hon om hur hon upptäckte runstreaken och hur den hjälper henne att orka fortsätta kämpa.

LÄNKAR

Läs mer om coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil som Agneta pratar...


Mar 14, 2021

Daniel Karlsson är inbjuden som expert när vi går in på det svåra och känsliga ämnet “att springa runstreak när man är sjuk”.

LÄNKAR

Här hittar du länkarna till de artiklar vi pratade om i podden.
https://www.1177.se/Stockholm/fragor--svar/nationellt/liv--halsa/kan-man-trana-fast-man-ar-lite-sjuk/


Mar 7, 2021

Vi har träffat Markus Granseth, som är ganska ny på konceptet runstreak men som älskar det. Här berättar han om varför det passar honom så bra att springa lite varje dag.

LÄNKAR

Lyssna på Markus nya podd Godnattstund!

Start Running For Beginners, appen som Markus inte alls är sponsrad av hittar du i AppStore


Mar 1, 2021

Ni frågar — vi svarar! Den här gången svarar vi bland annat på frågor om träning, hälsoeffekterna av runstreak och hur man bäst tar med sig en semla på sin löptur.

LÄNKAR

Vårt fotstyrkepass på instagram https://www.instagram.com/p/CJ-lKTuAoym/

Folkhälsomyndigheten och WHOs rekommendationer om fysisk...