Preview Mode Links will not work in preview mode
En podcast om den ädla konsten att springa en liten stund varje dag. Vi pratar om varför runstreak är ett så bra sätt att få in en ny hälsosam vana och varför det passar så suveränt bra för dig som egentligen inte orkar, helst vill sitta kvar i soffan och helt enkelt är väldigt mänsklig. Vi intervjuar också kända runstreak-profiler. Programledare Ellen Westfelt (innehavare av Sveriges längsta runstreak) och Martin Lundström (på väg upp ur soffan). Du hittar oss på instagram @runstreaksverige och på runstreaksverige.se.

May 24, 2021

Johnny och Martin har kidnappat podden och “mansplainar” varför runstreak verkar tilltala fler kvinnor än män. Viktiga frågor tas också upp, som t ex hur män bör bete sig i spåret och vilka män som borde starta en runstreak.

https://runstreaksverige.se/


May 17, 2021

Vi pratar om varför vanor och rutiner är så bra för våra vardagsstressade hjärnor, går igenom de enklaste och bästa knepen för att skaffa sig och behålla en ny bra vana och dessutom tar vi upp hur man bryter en gammal ovana.

Länkar

Coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil som startar 1 juni


May 10, 2021

Daniel Karlsson och Ellen pratar traillöpning. Vad räknas som trail, varför är det så fantastiskt och är det verkligen nödvändigt med riktiga trailskor?

Länkar

Coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil som startar 1 juni https://paceonearth.se/lopcoaching/10-manader-mot-10-mil

Race report från när Ellen...


May 2, 2021

Emilie Friberg har lyckats med det som många drömmer om — att få hela familjen att bli lika intresserad av runstreak som hon. Nu springer båda sönerna också varje dag!

Länkar

Följ Emilie Friberg på instagram som @mli_springer

Coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil som Emilie gått börjar nästa gång 1:a...